Några bilder


Kyl/frys på plats i köket


Wc/duschen nästa färdigkaklad.

Slutbesikting

Hej
Nu är målaren klar med sina saker, snickarna väntar på att kakel och klinkers skall bli klar, vilket det blir imorgon fredag enligt den tidsplan som ligger. Sen monterar dom in badrummsmöblerna tillsammans med rörmakar`n samt mina skjutdörrsgarderober i "fin" entren.
Slutbesikting är bokad till fredgaen den 29/2 dvs Skottdagen, hoppas att flyter på bra och att vi kan flytta in till nästa helg.

Bilder kommer snart.

Paus från bygget

Hej
Allt har inte kretsat kring husbygge den senaste tiden, jag och 7 av mina gamla kompisar åkte över till Liverpool för att gå på fotboll och umgås över några pints lager och Guinnes. Jag fick ett konto av min köra sambo och svärföräldrarna på min 30 årsdag som var öronmärkta för ändamålet. Det lustiga var att Niklas fick exakt samma present på sin 30 årsdag, så vi planerade för en resa tillsammans med det gamla grabbgänget. Fyra av oss är tokiga LFC fans så vi gick på LFC-Sunderland. Vilken upplevelse alltså!!! Jag fick sitta på "The Kop" bland dom mesta hängivna fansen, en resa jag kommer minnas länge!
Micke T, Liden, Niklas på puben innan matchen


Vilken vy!!!


Hyfsad plats om jag får säga det själv!

2 veckor kvar till flytt

Hej
Köketskåpen är på plats och bänkskivan likaså. Annika är inte helt nöjd med den vaniljvita färgen som hon tycker är gul, medan jag tycker att den är bra. Men....Vi har beslutat oss för att byta kaklet i köket till en mörkare variant, det blev inte bra med det vi först hade valt i kombination med färgen på luckorna, vi tror att det kommer bli bättre.
Man har lagt in parketten i alla sovrummen idag och det ser riktigt bra ut.
Det börja närma sig..........

Nu börjar vi närma oss...

Hej
Då har målaren kommit igång ordentligt. Taket i vardagsrummet har laserats och spikats upp, det blev kanon fint! Hela huset är spacklat och klart, sovrummen och allrummet är färdig tapetserade. Timmersdala Golvtjänst har primat badrummet samt även börjat kakla wc/duschen. Klinkersen i köket+hallen är lagd och det känns som allt händer på en gång.
Köket har levererats från VEDUM samt garderoberna, vi har även fått vitvarorna från Elektrolux/Husqvarna.
Bifogar några bilder

En av 12 spottar i taket i vardagsrummet


WC/Duschen kaklet uppe men int fogat än.


Hall/köksgolvet är lagt.

RSS 2.0