En liten uppdatering.......


Lite av kabeldragningen för spottarna i ryggåstaket

Till vänster har vi rören för surroundhögtalarna, sedan kommer strömdosa, nätverksdosan, antenn dosan och längst till höger har vi den "tomma dosan" för scartkablar, HDMI kablar samt tv:ns strömkabel.


Gipsat och klart i allrummet. Sovrummen är också klara liksom WC-duschen. Tapetvalen är klara så det känn som om dom kommande 5 veckorna till inflyttning kommer att vara ganska lugna.......Hoppas jag!
Dagen har ägnats åt att köra skräp till Risängen inte det roligaste som finns men det måste likväl göras. det var mest en massa gipsskivor som kastades.

Elarbeten

Hej
Elektrikerna har varit och jobbat i en vecka med alla elektronik i huset, måste säga att jag är mäkta imponerad av deras ordingsförmåga samt hjälpsamhet till mina ibland, konstiga, önskemål. Allt är i princip klart och snickarna har gipsat klart väggarna och börjat med takena i Olivers sovrum samt kontoret/gästrummer.

Vi har upptäckt att JB-villan bygger en kopia på vårat hus i området övanför oss, Jan-Bertil tyckte att vi hade gjort en väldigt bra planlsning på vårat så han kopierade det rakr av utan dubbelgaraget förstås. Vet inte om man skall bli smickrad eller besviken, man vill ju ha något unikt..... Huset som byggs skall säljas för JB-villans räkning under sommaren.
Lådorna för alla 12 spottar som vi skall ha i taket.En liten specialare för kabeldragning i väggen mellan tv, förstärkare, DVD, högtalare i vardagsrummet. "Lådan" är till för att inga kablar skall synas mellan tv:n och resten av elektroniken.

Lite mer bilder på huset


Annika och Oliver står i dörröppningen till det som skall bli Olivers sovrum, till höger har vi kontoret/gästrummet


Vardagrummet med den härliga takhöjden, vi kommer att sätta upp 12 spotlights i taket för att få ett bra ljus i rummet. Kommer nog bli riktigt bra.

Dagen resultat.Duschen i WC/DuschenKontoretKlädkammaren med den smala dörröppningen (70cm)

Gipsning av väggar


Lite mer bilder på framstegen såhär långt.
Oliver granskar arbetet i allrummet.

Elektrikern har börjat installera så småttEldosa, högtalardosa samt en dosa för nätverket i vardagsrum


Den blå slangen innehåller nätverkskablarna till allrummet

El dosa ovanför fönstren i vardagsrum, notera det frästa hålet för en spotlight. Kommer att finnas i alla fönster i vardagsrummet.

RSS 2.0