Köksfläkt äntligen uppe

Hej
Nu har vi äntligen fått upp fläkten i köket! Kaklingen är klar och den blev väldigt bra. Det var värt att vänta på kaklet så här i efterhand.
Nu är det bara luckan till diskmaskinen som saknas inna allt är helt klart.

Nu har vi flyttat in!

Hej
Då börjar vi få lite ording efter flyttkaoset, puh! Men allt är inte klart än. Kaklet i kket är inte på plats än så det väntar vi på med spänning. Annars så är det lite lampor, kablar och annat so skall fixas till. Men trots detta så är vi nu äntligen på plats i vårat efterlängtade hus!!! Känns kanon, och på det hela taget så har det gått riktigt bra. Man får tacka föräldrar, svärföräldrar, brödrer och svågrer för all hjälp och stöttning i det fortlöpande arbetet. Vi har fått hjälp med spackling, målning, transporter till tippen, barnpassning, flytthjälp, skorstensmontering (tack Peter, för ett uppoffrande arbete), detta hade inte varit möjligt utan er hjälp! Tack än en gång...

Bifogar lite bilder på dagsläget.


Fin entre med skjutdörrsgarderober.


Föräldrasovrummet


Braskamin Contura 570 med glassidor, vardagsrummet med matsalsbord med plats för 12 personer!!WC/Duschen


Badrummet i anslutning till föräldrasovrummet.

Fler bilder följer efter färdigställandet!

Ha det gott!
Besiktningen klar

Hej
Då var slutbesiktingen klar. det blev ca 8 anmärkningar på framför allt tapeter. Det tog ca 2.5 timmar att gå igenom allt, men det var intresssant. Jag tyckte att jag var petig men min besiktingsman Rolf "Ludde" andersson var än petigare vilket var riktigt bra! JB-villan har 1 månad på sig att åtgärda anmärkningarna, men det skall inte bli några problem.
Vi ägnade lördagen till att flytta in alla våra magasinerade möbler samt hämta alla nya möbler runt om i skaraborg, så nu väntar några dagar med möbelmontering. Samt braskamin montering. Vi flyttar in nästa måndag, då skall allt vara klart.
Vi vill tacka alla nära & kära för all flytthjälp! Tack så jätte mycket!

Daniel & Annika och Oliver

RSS 2.0