Vilka är vi som bygger?

Vilka är då vi som gett oss in i detta "lilla" projekt?
Det är Daniel Pantzar, Annika Alin med våran son Oliver samt katten Mimmi.
Vi satt i slutet av -06 och början av -07 och tittade på hus på Hemnet för att hitta ett hus som kunde passa oss i Skövde. Vi kände oss klara med Tibro där vi bodde sedan 5 år tillbaka. Visst Annika hade sina föräldrar och jobb där. Men våran lediga tid så satt vi mest i bilen mellan Skövde-Tibro kändes det som, så vi bestämde oss för att flytta till Skövde. Där Daniel har sina rötter, familj och våra gemensamma vänner.
Men det fanns inga hus som passade oss vare sig i pris, planlösning eller läge så vi bestämde oss för att bygga.
Vi fick en tomt i Skövde i Kvarnsjön ganska snabbt.
Vi tog kontakt med Sjödahlshus, Värsåsvillan, Trivselhus samt efter ett tips från en arbetskamrat JB-villan. Efter lite research och träffar med säljare föll valet på JB villan i Gudhem utanför Falköping. Dom var trevligast, billigast och bäst på dom flesta punkter vi jämförde. Bl a så skiljde det 600-700" jämfört med ett likartat Sjödahlshus!!  

Kommentarer
Postat av: zoran sahlström

Hej Daniel med familj! Det är verkligen ett härligt hus ni byggt!!! Hur har ni upplevt JB Villan som leverantör? Får man fråga hur priset blev? Som jag sade till dig när vi träffades sist Daniel, så kollar vi runt lite. Det verkar vara mycket positivt med JB som leverantör. Hälsningar Zoran, Jenny med barn och hundar.

2009-02-13 @ 18:46:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0